Services

Websites

Een website op maat, naar jou gewenste stijl. Dan ben je bij Hurich op het juiste adres.
Wij maken een website naar jouw stijl en smaak. Ons team heeft jaren lang ervaring met media en marketing.
Heb je geen idee welke kleuren bij jou website past? We verrassen jou graag!

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan onder aan de pagina!

Onderhouds- abonnementen

Wil jij alleen een website, dan betaal je eenmalig een vast bedrag. 

Wil je er zeker van zijn dat jouw website optimaal is en 100% blijft werken, neem dan een abonnement bij onze op maat gemaakte website. Wij zorgen ervoor dat de website maandelijks wordt onderhouden. Wij maken om de 2 weken een back-up van jouw website. Uiteraard raden wij aan om een abonnement te nemen, in combinatie met onze gemaakte websites. 

Kom je er niet uit? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Internet & telefonie

Hurich Telecom & Web design helpt u graag kiezen bij de juiste internet verbinding. Ook helpen wij u graag verder met het apparatuur of kunnen wij u vrijblijvend advies hierover geven. 

Drukwerk

 Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van een drukpers, die de drukker in staat stelt om grote aantallen documenten in korte tijd te bedrukken.

Drukwerk is tegenwoordig een verzamelnaam voor bedrukt papier zoals folders, brochures, boeken en grafische producten. Maar daarmee is niet alles gezegd. Er zijn veel verschillende papiersoorten, ontwerp mogelijkheden en technieken mogelijk. Hurich werkt samen met de beste drukkers in Nederland en Duitsland. Hoewel we drukwerk niet beschouwen als deel van onze corebusiness, zien wij het meer als een service om onze klanten van A tot Z te kunnen helpen. Zoals we eerder hebben uitgelegd willen we onze opdrachtgevers graag ontzorgen. Dat betekent niets minder dan dat wij zoveel mogelijk werk en onderzoek bij jou uit handen willen nemen. We maken daarom gebruik van vaste drukkers waarop wij kunnen rekenen.

 

Breed scala aan mogelijkheden

 

We hebben al een tipje van de sluier opgelicht, maar willen graag benadrukken dat er veel mogelijk is. Bij ons, maar ook bij de freelancers en bedrijven met wie Hurich nauw samenwerkt. Naast het reclamedrukwerk zoals roll up banners, posters, flyers, brochures en folders, kunnen we ook denken aan visitekaartjes, menukaarten, placemats, event materiaal en briefpapier. Zoals bij iedere service die Hurich je biedt, vinden we het vooral belangrijk dat jij op de beste manier contact kan leggen met je doelgroep. Daarmee bedoelen we je klanten, maar ook prospects en leads. We helpen je met een marketingstrategie en zorgen ervoor dat je al je marketing gerelateerde zaken onder hetzelfde dak kunt regelen.

 

Wat moet je dan zelf nog doen?

 

Niet zoveel eigenlijk. Maar we moeten nog wel even praten over wat je precies wilt en waar je onderneming of instelling voor staat. Vervolgens geven we desgewenst advies en brengen we je in contact met de juiste freelancers die met hun ervaring en kennis gaan zorgen dat jouw bedrijf komt waar het hoort te zijn: Aan de top. De eerste stap ligt bij jou, maar vanaf dat moment ontzorgen we je zodat je tijd kunt besteden aan datgene wat echt telt. Jouw bedrijf.

+ Upgrade

(BIG) Veel wijzigingen
95,- Per maand
 • Alle Features van het Small pakket
 • 24/7 bereikbaar
 • Pakket op maat i.c.m. de website

Website

Vanaf
1450,- Eenmalig
 • Volledige website
 • SEO teksten
 • 1 Gratis domeinnaam
 • 100% Responsive: Desktop, Tablet & Mobiel
 • Je website later uitbreiden is altijd mogelijk
 • Wordt gevonden op het internet

+ Upgrade

(SMALL) Weinig wijzigingen
25,95 Per maand
 • Maandelijks onderhoud
 • 3 Kleine wijzigingen p/m
 • SSL Beveiliging
0
Jaar lang ervaring
0 %
Gevonden worden
0 +
Tevreden klanten

Bel mij terug

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Hurich Design